Uploaded image for project: 'Appcelerator Studio'
  1. Appcelerator Studio
  2. TISTUD-9201

iOS Simulator stopped working after completing app building in Axway Appcelerator Studio Version: 5.1.4.201909061933

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: None
    • Resolution: Cannot Reproduce
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: iOS
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Axway Appcelerator Studio Version: 5.1.4.201909061933
      Xcode 11.2.1/Xcode 11.1,
      Simulator iOS version 13.2.2.
      JDK version 1.8.0_131
      Node.js version v8.10.0

    • Story Points:
      0
    • Sprint:
      2020 Sprint 10

      Description

      After updating Axway Appcelerator Studio to Version: 5.1.4.201909061933, customer facing an issue. The issue is, whenever client starts an iOS simulator from appcelerator studio for app building, it starts. After completing app building, if client stopped/quitted the application from app building, it killed the iOS simulator as well.

      It also happened from appcelerator CLI.
      He downgraded from Xcode 11.2.1 to Xcode 11.1, but it didn't change the situation.
      Attachments:
      1. appc ti info
      2. trace log from app building

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                amukherjee Abir Mukherjee
                Reporter:
                rislam Riduanul Islam
              • Watchers:
                5 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: