Uploaded image for project: 'Appcelerator Studio'
  1. Appcelerator Studio
  2. TISTUD-8774

Debugger: "Source not found" during Android debugging

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Open
    • Priority: None
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: Release 4.9.0, Release 4.10.0
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Debugging
    • Environment:

      Description

      Description
      When attempting to start the debugger, it throws a "Source not found" error. The error is intermittent. More specifically, it seems to occur when you run the debugger the first time after creating the project. After 3-4 attempts, the debugger then starts working, and the error scenario does not occur anymore. I saw this issue on both Windows and Mac.

      Steps to reproduce
      1. Create the default Alloy app with services enabled.
      2. Set a breakpoint. I set it at the line alert($.label.text); in index.js
      3. Switch to Debug perspective and run the debugger on an Android device.
      4. The window will pop up while building.

      Result
      An error windows pops up. Another tab also appears with error "Source not found". Screenshot is attached.

      Expected Result
      There should be no error

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                kkolipaka Kondal Kolipaka (Inactive)
                Reporter:
                amukherjee Abir Mukherjee
              • Watchers:
                2 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated: