Uploaded image for project: 'Appcelerator Studio'
  1. Appcelerator Studio
  2. TISTUD-8613

iOS Debugger: Breakpoint is not hit for the first time for a clean alloy project

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: High
    • Resolution: Cannot Reproduce
    • Affects Version/s: Release 4.8.0
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Debugging
    • Labels:
    • Environment:
    • Story Points:
      8
    • Sprint:
      2016 Sprint 24 Studio

      Description

      When a clean Alloy project is debugged on iOS the breakpoint is not hit. However when the same project is debugged again without cleaning the previous project build then the breakpoint does hit successfully.

      The issue is not a regression as it occurs in previous version of Studio (4.7.1) and SDK (5.1.1) as well.

      • The issue happens only for Alloy apps.
      • This issue was found while testing the debug with TiCore framework

      Steps to Reproduce:
      1. Create a new alloy project
      2. Add a breakpoint
      3. Debug the project on iOS
      4. Without cleaning the project again debug the project on iOS device/Sim

      Actual Result:
      After Step 3: No breakpoint is hit
      After Step 4: Breakpoint is hit during debug

      Expected Result:
      The breakpoint should hit on each debug run

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              cwilliams Christopher Williams
              Reporter:
              ssekhri Satyam Sekhri
            • Watchers:
              4 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: