Uploaded image for project: 'Appcelerator Studio'
  1. Appcelerator Studio
  2. TISTUD-7956

Studio does not recognise orgs with CLI 5.2.0

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: High
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: Release 4.4.0, Release 4.5.0
    • Fix Version/s: Release 4.5.0
    • Component/s: Login
    • Environment:

      Mac OSX El Capitan 10.11 (15A284)
      Studio: 4.4.0.201511241829, 4.5.0.201601131150
      Ti SDK: 5.2.0.v20160114021251
      Appc NPM: 4.2.2
      App CLI: 5.2.0-220
      Xcode 7.2
      Node v4.2.3

    • Story Points:
      5
    • Sprint:
      2016 Sprint 02 Studio, 2016 Sprint 03 Studio

      Description

      Description:

      When launching Studio with CLI version 5.2.0-220, the organisation is not recognised upon project creation, or in the bottom right hand of the Studio. However, the CLI is able to recognise organisations from the terminal. This issue does not occur when using CLI 5.1.0, and affects production.

      Steps to reproduce:

      1. Appc use 5.2.0-XXX
      2. Launch Studio
      3. Observe bottom right hand for organisation.
      4. Create mobile app project
      5. Observe Appcelerator Platform Services setup.

      Result:

      "Unknown Organisation" using CLI 5.2.0-220

      Expected Result:

      Studio should recognise organisations using CLI 5.2.0-220

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                kkolipaka Kondal Kolipaka (Inactive)
                Reporter:
                htbryant Harry Bryant
              • Watchers:
                2 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: