Uploaded image for project: 'Appcelerator Studio'
  1. Appcelerator Studio
  2. TISTUD-7928

Android/Genymotion emulators launch but apps will not install

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Medium
    • Resolution: Invalid
    • Affects Version/s: Release 4.4.0
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Android
    • Environment:

      Host OS: Windows 10
      OS Version: 10.0
      OS Arch: x86
      JRE Version: 1.8.0_66
      JRE Vendor: Oracle Corporation
      JRE Home: C:\Program Files (x86)\Java\jre1.8.0_66

      Description

      When attempting to run and/or debug on the Android Emulator and/or GenyMotion emulator any project I create will build and launch/run emulator successfully ...but will not install the app on the emulator.

      Once the emulator becomes ready (booted) then titanium exits with code 0.

      [TRACE] : Emulator is not booted yet; checking again in 2000 ms
      [TRACE] : Emulator is booted, emitting booted event
      [INFO] : Emulator is booted
      [INFO] : SD card not required, skipping mount check
      [INFO] : Emulator ready!
      2015-12-27T00:13:24.644Z | TRACE | titanium exited with exit code 0
      2015-12-27T00:13:24.645Z | TRACE | Sending exit signal to titanium process: 12420

      Appcelerator Diagnostic Test: http://pastebin.com/pwzqRmqJ

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              pinnamuri Praveen Innamuri (Inactive)
              Reporter:
              NewportSolutions Joe
            • Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: