Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: Release 4.4.0
    • Fix Version/s: Release 4.4.0
    • Component/s: None
    • Labels:
    • Environment:

      MacOS 10.11.1 (15B42)
      Studio 4.4.0.201510231805
      Ti SDK None
      Appc NPM 4.2.0
      Appc CLI 5.0.3
      Ti CLI 5.0.5
      Alloy 1.7.16
      Arrow 1.2.62
      Xcode 7.1 (7B91b)
      Node v0.10.37
      Java 1.7.0_80
      production

    • Story Points:
      8
    • Sprint:
      2015 Sprint 22 Studio

      Description

      After performing a clean install of Studio, I am unable to open it. The launch is stuck after entering login credentials, on an "Installing Node" message. Node was installed with the installer package, so Studio should not need to install it again.

      Steps to reproduce issue
      1. Clean your system of any Appcelerator/Node components
      2. Install Studio via the installer
      3. Launch Studio

      Actual Results
      Launching Studio gets stuck on an "Installing Node" message

      Expected Results
      Studio is able to launch successfully

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                pinnamuri Praveen Innamuri (Inactive)
                Reporter:
                ewieber Eric Wieber (Inactive)
                Reviewer:
                Kondal Kolipaka (Inactive)
              • Watchers:
                4 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: