Uploaded image for project: 'Appcelerator Studio'
  1. Appcelerator Studio
  2. TISTUD-6646

Studio: Intermittently non-responsive "finish" button in wizard when trying to run on device

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: Release 3.3.0
    • Fix Version/s: Release 3.4.0
    • Component/s: Build, iOS
    • Environment:

      Mac OS 10.9.3
      Xcode 5.1.1
      CLI: 3.3.0-rc
      Alloy: 1.4.0-rc
      Titanium SDK version 3.3.0.v20140616174113
      Appcelerator Studio, build: 3.3.0.201406061445

    • Story Points:
      5
    • Sprint:
      2014 Sprint 13 Studio

      Description

      Description:

      I encountered a problem when I tried to run on device where the "finish" button in the wizard was unresponsive. This seems to have been caused by an unhanded loop exception. See attached logs.

      Since this is intermittent, I was unable to determine if a regression or not, but support encountered the same thing on 3.2.3 GA Studio. Please see attached "supportLog"

      Note, this may be related to building workspace during run on device.

      Steps to reproduce:

      1) Create a new project with Studio
      2) Run on iOS device
      3) Navigate through the wizard to the last pane
      4) Click the "finish" button

      Result:

      Nothing happens

      Expected Result:

      Build commences

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              cwilliams Christopher Williams
              Reporter:
              emerriman Eric Merriman
              Reviewer:
              Praveen Innamuri (Inactive)
            • Watchers:
              4 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: