Uploaded image for project: 'Appcelerator Studio'
  1. Appcelerator Studio
  2. TISTUD-559

TiApp.xml being generated with new structure for the Android and Modules nodes

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: High
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: Titanium Studio 1.0.4
    • Fix Version/s: Titanium Studio 1.0.4
    • Component/s: Modules
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Titanium Studio, build: 1.0.4.201108031226, Mac OS 10.6.8, TIMOB SDK 1.7.2, 1.7.1.

      Description

      Description:
      While attempting to verify TISTUD-473 I was modifying the TiApp.xml located in the SDK folder. My intention was to see if an added tnode is visible just after creating a new mobile project in studio. After creating a new mobile project, I noticed first that my newly added node was not there, but also that the "Android" and "Modules" nodes had changed form. For example: from "<Android>...</Android>" to "<Android.../>" and from "<modules>...</modules>" to "<modules/>" I am unsure where the XML is being generated that is included with new project.

      Note: A team member with Studio 1.0.2 and a project built from SDK master had the older form xml.

      Steps to reproduce:
      1) Install Titanium Studio, build: 1.0.4.201108031226
      2) Create a new mobile project
      3) Open TiApp.xml and click the "TiApp.xml" tab to show the xml content
      4) Examine the lower portion of the xml, specifically the Module and Android nodes.

      Result:
      The form of the node has changed

      Expected:
      No change in the way the node is formed

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                sgibly Shalom Gibly
                Reporter:
                emerriman Eric Merriman
              • Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: