Uploaded image for project: 'Appcelerator Studio'
  1. Appcelerator Studio
  2. TISTUD-2527

CLI: cli not prompted for install on studio startup

    Details

      Description

      When studio first starts, the cli is not prompted to update, but alloy and node.acs are.

      NPM Installer Log:

      DHydeMBP:workspace dhyde$ '/Users/dhyde/Desktop/TISTUD-RC/Titanium Studio/plugins/com.aptana.libraries_3.0.0.1346444124/os/macosx/cocoa
      sudo' '--prompt=Titanium Studio would like to install acs.' '/usr/local/bin/npm' '-g' 'install' 'acs' 2>&1 | tee install.log 
      DHydeMBP:workspace dhyde$ '/Users/dhyde/Desktop/TISTUD-RC/Titanium Studio/plugins/com.aptana.libraries_3.0.0.1346444124/os/macosx/cocoa
      sudo' '--prompt=Titanium Studio would like to install alloy.' '/usr/local/bin/npm' '-g' 'install' 'alloy' 2>&1 | tee install.log 
      

      Steps to Reproduce:

      1. Uninstall titanium cli (i.e. delete titanium folder from npm folder).
      2. Start studio.

      Actual Result:

      No prompt to install cli. However, there are prompts to install alloy and acs.

      Expected Result:

      Prompt to install titanium cli if it is not installed (along with alloy and acs).

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                sgibly Shalom Gibly
                Reporter:
                dhyde Dustin Hyde
              • Watchers:
                3 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: