Uploaded image for project: 'Appcelerator Studio'
  1. Appcelerator Studio
  2. TISTUD-1708

Studio: HTML verification does not mark syntax errors

    Details

    • Story Points:
      8

      Description

      I get warning for the DOCTYPE missing but see no syntax errors being marked. This is on a fresh install of Titanium Studio running default settings in a new work space.

      This is a regression, HTML validation worked in 2.0.1.

      Steps to reproduce:
      1. Create an HTML file with the following:

      <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" lang="en">
      	<head>
      		<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
      		<title>HTML</title>
      		<meta name="author" content="qatester" />
      		<!-- Date: 2012-05-25 -->
      	</head>
      	<body>
      		<a href="http://google.com" src="this shouldn't work" div>Google</a>
      		<xml>this shouldn't be here</xml>
      		<?import namespace="t" implementation="#default#time2">
      		<p> This tag is correct.</p>
      	</body>
      </html>
      

      Expected results: Validation should return with warning and errors.
      Actual results: Only the DOCTYPE warning appears.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                mxia Michael Xia
                Reporter:
                cheadley Clayton Headley
              • Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: