Uploaded image for project: 'Titanium SDK/CLI'
  1. Titanium SDK/CLI
  2. TIMOB-762

Issues getting iPhone Simulator and Apps started

    Details

      Description

      {html}<div><p>I'm trying to get the iPhone simulator up and running for
      KitchenSink and various other apps, but I encounter the same
      problem each time.</p>
      <p>The app appears to build and deploy, but each time it exits from
      the simulator with:</p>
      <p><a href="/projects/32238/changesets/INFO" title=
      "Changeset [INFO]">[INFO]</a> Application has exited from
      Simulator</p>
      <p>If I open the project up in Xcode it suggests I have duplicate
      'main' functions, if I go to the main.m in the "Other Sources"
      directory and comment out the code, this will allow me to deploy
      and run the app, but it is a huge inconvenience to do this each
      time and publishing changes is a real fiddle (as it doesn't always
      seem to pick them up) - does anyone know why this is happening and
      what I can do to stop it happening?</p>
      <p>I am on OSX 10.6.3, XCode 3.2.1, iPhone platform 3.1.3 and
      Titanium Developer 1.2.1 (have tried on earlier versions)</p>
      <p>All the apps work on the Android platform 2.0.1.</p>
      <p>Many thanks in advance!</p></div>{html}

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              rseagraves Reggie Seagraves
              Reporter:
              andrewching Andrew Ching
            • Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Backbone Issue Sync

                • Titanium SDK/CLI <> Titanium Mobile
                  Synced with:
                  TIMOB-730
                  Sync status:
                  ERROR
                  Last received:
                  Last sent:

                  Git Integration