Uploaded image for project: 'Titanium SDK/CLI'
  1. Titanium SDK/CLI
  2. TIMOB-4199

iOS: Debugger fails to connect when running certain projects, the debugger.plist is not being created

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: Release 1.7.0
    • Fix Version/s: Release 1.7.0, Sprint 2011-21
    • Component/s: iOS
    • Environment:

      Environment: Titanium Studio, build: 1.0.0.201105201912 May 23 2011 07:43 r86dae2c9 with iOS 4.3 Emulator

      Description

      Steps to Reproduce:
      1. Get the project from barcelona: 10.0.1.40/Appcelerator/Thomas/forNatalie/KitchenSinkThomas
      2. Add a breakpoint on line 21 in the app.js file
      3. Run project in debug

      Actual Result:
      Debugger progress waits for debugger to connect and stuck at 57% and application just launches

      Expected Result:
      To stop at the breakpoint

      Note:
      Same project works fine with Android

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              stephentramer Stephen Tramer
              Reporter:
              nhuynh Natalie Huynh
            • Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Due:
                Created:
                Updated:
                Resolved:

                Backbone Issue Sync

                • Titanium SDK/CLI <> Titanium Mobile
                  Synced with:
                  TIMOB-3615
                  Sync status:
                  ERROR
                  Last received:
                  Last sent:

                  Git Source Code