Uploaded image for project: 'Titanium SDK/CLI'
  1. Titanium SDK/CLI
  2. TIMOB-26876

iOS: Cannot debug a project with hyperloop enabled

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: None
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: Hyperloop 4.0.3
    • Component/s: Hyperloop, iOS
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Mac OS 10.14.3
      Ti SDK: 8.0.0.v20190219113758, 7.5.0.GA
      Appc CLI: 7.0.10-master.17
      Node: 8.12.0
      JDK: 9.0.4
      Studio: 5.1.1.201809051655
      XCode: 10.1
      Hyperloop: 3.1.4, 4.0.1

      Description

      Cannot debug a project that has hyperloop enabled. The issue is with debug on iOS only as the debug on same project works fine wth Android

      Steps to Reproduce:
      1. Create a default titanium project with services enabled
      2. Add a breakpoint in the js file
      3. Debug on iOS simulator or device

      Actual Result:
      The breakpoints are not hit during the debug. If we remove hyperloop from the project the same breakpoints are hit successfully.

      Expected Result:
      The debug should work even for projects with hyperloop

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              cwilliams Christopher Williams
              Reporter:
              ssekhri Satyam Sekhri
              Reviewer:
              Jan Vennemann
              Tester:
              Satyam Sekhri
            • Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Backbone Issue Sync

                • Titanium SDK/CLI <> Titanium Mobile
                  Synced with:
                  TIMOB-21076
                  Sync status:
                  PENDING
                  Last received:
                  Last sent:

                  Git Source Code