Uploaded image for project: 'Titanium SDK/CLI'
  1. Titanium SDK/CLI
  2. TIMOB-26745

IOS: Build fails with "ld: symbol(s) not found for architecture x86_64"

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: None
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: Release 8.0.0
    • Component/s: iOS
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Create a new app. (I used latest 8.0.0).
      2. Build for IOS sim (I used Iphone XS 12.1).

      Actual results:

      1. Build fails with:

      [TRACE] :  ld: symbol(s) not found for architecture x86_64
      [TRACE] :  clang: 
      [TRACE] :  error: linker command failed with exit code 1 (use -v to see invocation)
      [ERROR] :  ** BUILD FAILED **
      [ERROR] :  The following build commands failed:
      [ERROR] :  	Ld /Users/lchoudhary/Desktop/workspaces/workspace_2019/TIMOB-26697/build/iphone/build/Products/Debug-iphonesimulator/TIMOB-26697.app/TIMOB-26697 normal x86_64
      [ERROR] :  (1 failure)
      

      Expected results:

      1. Build should not fail.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                vijaysingh Vijay Singh
                Reporter:
                lchoudhary Lokesh Choudhary
                Reviewer:
                Lokesh Choudhary
              • Watchers:
                1 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                  Backbone Issue Sync

                  • Titanium SDK/CLI <> Titanium Mobile
                    Synced with:
                    TIMOB-6839
                    Sync status:
                    ERROR
                    Last received:
                    Last sent:

                    Git Source Code