Uploaded image for project: 'Titanium SDK/CLI'
  1. Titanium SDK/CLI
  2. TIMOB-26671

Hyperloop does not load in TitaniumKit

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: Release 8.0.0
    • Component/s: Hyperloop, iOS
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Titanium SDK 8.0.0.v20181219075358
      Hyperloop 4.0.0

    • Sprint:
      2018 Sprint 26, 2019 Sprint 1

      Description

      Hyperloop does not load since the introduction of TitaniumKit. This is due to Hyperloop initialization being controlled by compile time constants which are not available inside TitaniumKit.

      Steps to reproduce the behavior
      Try to run the hyperloop-examples project using Titanium SDK 8.0.0 and Hyperloop 4.0.0

      Actual behavior
      The app starts with an error that the Hyperloop variable is undefined.

      Expected behavior
      The app boots without an error and all examples work as expected.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              jvennemann Jan Vennemann
              Reporter:
              jvennemann Jan Vennemann
              Reviewer:
              Vijay Singh
            • Watchers:
              5 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Backbone Issue Sync

                • Titanium SDK/CLI <> Titanium Mobile
                  Synced with:
                  TIMOB-6787
                  Sync status:
                  ERROR
                  Last received:
                  Last sent:

                  Git Source Code