Uploaded image for project: 'Titanium SDK/CLI'
  1. Titanium SDK/CLI
  2. TIMOB-26313

iOS: accessibilityLabel doesn't get properly set on Ti.UI.TableView

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: High
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: Release 7.5.0
    • Component/s: iOS
    • Labels:
      None
    • Story Points:
      2
    • Sprint:
      2016 Sprint 17 SDK

      Description

      While working through our Appium suite, I noticed that tests that relied on using the accessibility id/label for a table view ere failing. Using the Appium Desktop inspector, I see that the table view has no accessibility id assigned, though the code has set an accessibilityLabel.

      I assume this is because the view gets attached async, so the code here does not attempt to set it: https://github.com/appcelerator/titanium_mobile/blob/master/iphone/Classes/TiViewProxy.m#L2856-L2863

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              hknoechel Hans Knöchel
              Reporter:
              cwilliams Christopher Williams
              Reviewer:
              Christopher Williams
            • Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Backbone Issue Sync

                • Titanium SDK/CLI <> Titanium Mobile
                  Synced with:
                  TIMOB-6531
                  Sync status:
                  ERROR
                  Last received:
                  Last sent:

                  Git Source Code