Uploaded image for project: 'Titanium SDK/CLI'
  1. Titanium SDK/CLI
  2. TIMOB-2588

Tooling: iOS - TARGET_BUILD_DIR is incorrectly set on app launch

    Details

      Description

      {html}<div><p>Compiled and ran in simulator until 9am this morning. Then I
      rebooted the machine. No installations, updates whatever.</p>
      <p>Tried to rebuild KitschenSink, got this:</p>
      <p><a href="/projects/32238/changesets/INFO" title=
      "Changeset [INFO]">[INFO]</a> Compiler plugin loaded and working
      for ios <a href="/projects/32238/changesets/INFO" title=
      "Changeset [INFO]">[INFO]</a> Performing clean build <a href=
      "/projects/32238/changesets/INFO" title=
      "Changeset [INFO]">[INFO]</a> Compiling localization files <a href=
      "/projects/32238/changesets/INFO" title=
      "Changeset [INFO]">[INFO]</a> Detected custom font:
      comic_zine_ot.otf <a href="/projects/32238/changesets/ERROR" title=
      "Changeset [ERROR]">[ERROR]</a> Your TARGET_BUILD_DIR is
      incorrectly set. Most likely you have configured in Xcode a
      customized build location. Titanium does not currently support this
      configuration. <a href="/projects/32238/changesets/ERROR" title=
      "Changeset [ERROR]">[ERROR]</a> Expected dir
      /Users/tom/Projects/3rdparty/titanium-mobile/demos/KitchenSink/build/iphone/build/Debug-iphonesimulator,
      was:
      /users/tom/Projects/3rdparty/titanium-mobile/demos/KitchenSink/build/iphone/build/Debug-iphonesimulator
      <a href="/projects/32238/changesets/ERROR" title=
      "Changeset [ERROR]">[ERROR]</a> Error: Traceback (most recent call
      last): File "/Library/Application
      Support/Titanium/mobilesdk/osx/1.5.0/iphone/builder.py", line 1003,
      in main<br>
      execute_xcode("iphonesimulator%s" %
      iphone_version,["GCC_PREPROCESSOR_DEFINITIONS=<strong>LOG</strong>ID__=%s
      DEPLOYTYPE=development TI_DEVELOPMENT=1 DEBUG=1 TI_VERSION=%s" %
      (log_id,sdk_version)],False)<br>
      File "/Library/Application
      Support/Titanium/mobilesdk/osx/1.5.0/iphone/builder.py", line 946,
      in execute_xcode<br>
      sys.exit(1)<br>
      SystemExit: 1</p>
      <p>Hmm, watch the expected/was line: isn't that exactly what it's
      supposed to be?</p></div>{html}

      Solution

      • open Xcode > Preferences
      • change option for "Place Build Products in" to "Project directory"

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                pdowsett Paul Dowsett
                Reporter:
                tomquas tom quas
              • Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                  Backbone Issue Sync

                  • Titanium SDK/CLI <> Titanium Mobile
                    Synced with:
                    TIMOB-2259
                    Sync status:
                    ERROR
                    Last received:
                    Last sent:

                    Git Integration