Uploaded image for project: 'Titanium SDK/CLI'
  1. Titanium SDK/CLI
  2. TIMOB-24698

Android: Unable to find default AVD emulator from CLI

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: None
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: Release 6.0.4
    • Fix Version/s: Release 6.1.0
    • Component/s: CLI
    • Environment:
    • Sprint:
      2017 Sprint 10 Tooling

      Description

      Description
      When building an Android app with "appc run" without specifying a particular emulator, a default emulator should automatically launch. Instead an error is occurring. This is a regression. This bug is not present in SDK 6.0.3.GA.

      Steps to reproduce
      From the CLI:
      1. appc new
      2. cd to the project.
      3. appc run
      4. Choose android.
      5. Wait for app to launch on an emulator.

      Result
      AVD emulator does not launch. A Genymotion emulator is attempted to be launched but fails. Attached logs contain the failures.

      Expected Result
      The default AVD emulator should launch.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              cbarber Chris Barber
              Reporter:
              amukherjee Abir Mukherjee
              Reviewer:
              Abir Mukherjee
              Tester:
              Abir Mukherjee
            • Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Backbone Issue Sync

                • Titanium SDK/CLI <> Titanium Mobile
                  Synced with:
                  TIMOB-10691
                  Sync status:
                  ERROR
                  Last received:
                  Last sent:

                  Git Source Code