Uploaded image for project: 'Titanium SDK/CLI'
  1. Titanium SDK/CLI
  2. TIMOB-24183

Windows Unable to build to Windows device with SDK 6.1.0

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: High
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: Release 6.0.0, Release 6.1.0
    • Fix Version/s: Release 6.0.2
    • Component/s: Windows, Windows phone
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Windows 10 pro
      Titanium SDK: 6.1.0.v20161103195136

    • Story Points:
      8
    • Sprint:
      2017 Sprint 03 SDK

      Description

      Issue Description

      I am not able to build an app on a windows phone with the SDK 6.1.0. I get this error:

      [ERROR] : Invalid "--device-id" value "0"

      If I try using the CLI, it says no device is connected.

      However, it works with SDK 5.5.1, so I think this is a regression bug.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                kiguchi Kota Iguchi
                Reporter:
                joachim Joachim Deneumostier
                Reviewer:
                Gary Mathews
                Tester:
                Harry Bryant
              • Watchers:
                3 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                  Backbone Issue Sync

                  • Titanium SDK/CLI <> Titanium Mobile
                    Synced with:
                    TIMOB-10311
                    Sync status:
                    ERROR
                    Last received:
                    Last sent:

                    Git Source Code