Uploaded image for project: 'Titanium SDK/CLI'
  1. Titanium SDK/CLI
  2. TIMOB-24037

Android: Debugging not working with Hyperloop enabled

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: High
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: Release 6.0.0
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Android
    • Labels:
    • Environment:
    • Story Points:
      1

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Create an android project & set a breakpoint in the app.js.
      2. Make sure you have hyperloop enabled & run-on-main-thread set to true.
      3. From studio debug the project on android emulator/device.
      4. Again debug the application but now with hyperloop enabled & run-on-main-thread set to false.

      Actual results:

      1. With hyperloop enabled & run-on-main-thread set to true the breakpoint is not hit.
      2. With hyperloop enabled & run-on-main-thread set to false the breakpoint is not hit.
      3. If hyperloop is diabled & run-on-main-thread set to true or false the breakpoint is hit.

      Hyperloop
      Run on main thread
      Debugging Working? No Yes No Yes
      Expected results:

      1. Debugging should work with hyperloop enabled with run-on-main-thread set to true or false.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              lchoudhary Lokesh Choudhary
            • Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Backbone Issue Sync

                • Titanium SDK/CLI <> Titanium Mobile
                  Synced with:
                  TIMOB-10209
                  Sync status:
                  ERROR
                  Last received:
                  Last sent:

                  Git Source Code