Uploaded image for project: 'Titanium SDK/CLI'
  1. Titanium SDK/CLI
  2. TIMOB-23983

iOS Debugger: Breakpoint not hit for Alloy applications

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: Release 6.0.0
    • Fix Version/s: Release 6.0.0
    • Component/s: iOS
    • Environment:
    • Story Points:
      8
    • Sprint:
      2016 Sprint 21 SDK

      Description

      During debug on iOS of an Alloy application the breakpoints are not hit.

      This is a regression on SDK as the issue happens with the 6.0 SDK but does not happen with 5.5.1.GA version of SDK

      • The issue happens only for Alloy apps. For classic apps the breakpoints are hit successfully
      • The issue occurs on both device and simulator
      • This issue was found while testing the debug with TiCore framework

      Steps to reproduce issue
      1. Create a new alloy project
      2. Add a breakpoint
      3. Debug the project on iOS device or sim

      Expected Results
      The breakpoints are hit

      Actual Results
      The breakpoints are not hit

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                cwilliams Christopher Williams
                Reporter:
                ssekhri Satyam Sekhri
                Reviewer:
                Chee Kiat Ng (Inactive)
              • Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                  Backbone Issue Sync

                  • Titanium SDK/CLI <> Titanium Mobile
                    Synced with:
                    TIMOB-10165
                    Sync status:
                    ERROR
                    Last received:
                    Last sent:

                    Git Source Code