Uploaded image for project: 'Titanium SDK/CLI'
  1. Titanium SDK/CLI
  2. TIMOB-23446

Hyperloop: iOS: Error when built with TiCore

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: Release 5.4.0
    • Component/s: Hyperloop, iOS
    • Labels:
    • Environment:

      appc core: 5.4.0-7
      timob: 5.4.0.v20160519143319
      hyperloop: 1.2.1

      Description

      Steps to reproduce

      1. using the latest timob master and the latest hyperloop master. (see my env ^)
      2. appc new --classic
      3. install hyperloop module. configure tiapp.xml accordingly:

        <modules>
          <module platform="iphone">hyperloop</module>
        </modules>
        <plugins>
          <plugin>hyperloop</plugin>
        </plugins>
      

      4. write this in app.js https://gist.github.com/hansemannn/3ea14512f894bc507a5cea57336b7f77
      5. appc run -p ios

      Expected Result

      App builds normally and shows 2 colored squares

      Actual Result

      red screen of death. as attached.

      If you include

        <ios>
          <use-jscore-framework>true</use-jscore-framework>
        </ios>
      

      it will work. if you set to false, same red screen of death.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              cng Chee Kiat Ng (Inactive)
              Reporter:
              cng Chee Kiat Ng (Inactive)
              Reviewer:
              Hans Knöchel
            • Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Backbone Issue Sync

                • Titanium SDK/CLI <> Titanium Mobile
                  Synced with:
                  TIMOB-9781
                  Sync status:
                  ERROR
                  Last received:
                  Last sent:

                  Git Source Code