Uploaded image for project: 'Titanium SDK/CLI'
  1. Titanium SDK/CLI
  2. TIMOB-23416

Hyperloop: iOS: App crashes on startup when <use-jscore-framework> element non-existent

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: Release 5.4.0
    • Component/s: Hyperloop
    • Labels:
    • Story Points:
      5
    • Sprint:
      2016 Sprint 11 SDK

      Description

      Steps to reproduce

      1. appc new --classic
      2. include hyperloop module and plugin in local project
      3. update tiapp.xml with:

        <modules>
          <module version>hyperloop</module>
        </modules>
        <plugins>
          <plugin>hyperloop</plugin>
        </plugins>  
      

      4. appc run -p ios

      Expected Result

      app builds and appears

      Actual Result

      app crashes on launch

      Note: If you include the <use-jscore-framework> element in tiapp.xml, be it true or false, it will launch successfully.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              cng Chee Kiat Ng (Inactive)
              Reporter:
              cng Chee Kiat Ng (Inactive)
              Reviewer:
              Hans Knöchel
            • Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Backbone Issue Sync

                • Titanium SDK/CLI <> Titanium Mobile
                  Synced with:
                  TIMOB-9763
                  Sync status:
                  ERROR
                  Last received:
                  Last sent:

                  Git Integration