Uploaded image for project: 'Titanium SDK/CLI'
  1. Titanium SDK/CLI
  2. TIMOB-20598

Windows: views not animating correctly

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: Release 5.2.0
    • Fix Version/s: Release 5.3.0
    • Component/s: Windows
    • Environment:

      Windows 8.1
      Ti SDK 5.1.2.GA
      appc cli 5.1.0

    • Story Points:
      5
    • Sprint:
      2016 Sprint 07 SDK

      Description

      To reproduce:
      -Start with a view with a left value of 10 (Position 1)
      -Animate the view to left 50 (Position 2)
      -Animate the view again to left 100 (Position 3)

      Expected: view animates from Position 1 to Position 2, and then from Position 2 to Position 3
      Actual: view animates from Position 1 to Position 2, then jumps to Position 1 and animates to Position 3

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                kiguchi Kota Iguchi
                Reporter:
                john.surface John Surface
                Reviewer:
                Christopher Williams
                Tester:
                Harry Bryant
              • Watchers:
                1 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                  Backbone Issue Sync

                  • Titanium SDK/CLI <> Titanium Mobile
                    Synced with:
                    TIMOB-7070
                    Sync status:
                    ERROR
                    Last received:
                    Last sent:

                    Git Source Code