Uploaded image for project: 'Titanium SDK/CLI'
  1. Titanium SDK/CLI
  2. TIMOB-20548

Android x86 emulator is detected as a device by appc CLI with android SDK tools 25.0.9 rc10

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: Release 5.2.0, Release 5.2.1
    • Fix Version/s: Release 5.2.1
    • Component/s: Android, Tooling
    • Labels:
    • Environment:
    • Story Points:
      5
    • Sprint:
      2016 Sprint 06 Tooling

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Make sure you have android SDK tools 25.0.9 rc10 installed.
      2. Build for android x86 emulator (5.1.1 or 6.0.0).

      Actual Results:

      1. The emulator launches but studio keeps on waiting for the emulator to be ready.
      2. On looking inside run targets/android device in studio you see the emulator as a device.(screenshot attached ).
      3. Running "appc ti info -t android" you see the emulator in devices list.(screenshot attached).
      4. Running "appc ti info -t android" with SDK tools 24.4.1 you do not see the emulator in devices list.(screenshot attached).
      5. This is only seen for 5.1.1 x86 & 6.0.0 x86 emulators

      Expected Results:

      1. The emulator should not be detected as a device.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              cbarber Chris Barber
              Reporter:
              lchoudhary Lokesh Choudhary
              Reviewer:
              Feon Sua Xin Miao
            • Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Backbone Issue Sync

                • Titanium SDK/CLI <> Titanium Mobile
                  Synced with:
                  TIMOB-7038
                  Sync status:
                  ERROR
                  Last received:
                  Last sent:

                  Git Integration