Uploaded image for project: 'Titanium SDK/CLI'
  1. Titanium SDK/CLI
  2. TIMOB-20103

Remote images aren't loading on Android 6

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: Release 5.1.0, Release 5.1.1
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Android
    • Labels:

      Description

      My team is working on a social app which uses a lot of remote images. After we upgraded to Titanium SDK 5.1.1 GA and change the android:targetSdkVersion to 23 we ran into an issue when none of the remote images are loading. This is a very big issue from our understanding, since all of the devices with Android 6 will not show any remote images. In the screenshot attached, you can see a simple app which is basically a window with an ImageView. The ImageView is using a random remote image. The image loads on Android 5, but on Android 6 it doesn't.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                msamah Ashraf Abu (Inactive)
                Reporter:
                three29 Eduard Florea
              • Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                  Backbone Issue Sync

                  • Titanium SDK/CLI <> Titanium Mobile
                    Synced with:
                    TIMOB-20757
                    Sync status:
                    ERROR
                    Last received:
                    Last sent:

                    Git Integration