Uploaded image for project: 'Titanium SDK/CLI'
  1. Titanium SDK/CLI
  2. TIMOB-19416

Windows: Classic app throws application error "error while require(/app)" when cloud module 3.2.9 is used

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: Release 5.0.0
    • Fix Version/s: Release 5.0.0
    • Component/s: Windows
    • Environment:
    • Story Points:
      3
    • Sprint:
      2015 Sprint 17 Windows

      Description

      Note: This is a regression. This issue is not seen with cloud module 3.2.8.

      Steps To Reproduce:

      1. Create a default classic app.
      2. Build for windows device/emulator with cloud module 3.2.9.
      3. Let the app launch.

      Actual Results:

      1. We get application error:

      -- Start application log -----------------------------------------------------
      [ERROR] :  Application Error: {
      [ERROR] :    "line": 2,
      [ERROR] :    "column": 10,
      [ERROR] :    "message": "Error while require(/app) null is not an object",
      [ERROR] :    "native_stack": [
      [ERROR] :      "JSExportClass<class Titanium::GlobalObject>::CallNamedFunction"
      [ERROR] :    ]
      [ERROR] :  }
      [INFO] :   Finished launching the application
      [INFO] :   Waiting for app to connect to log relay
      

      2. Removing the ACS injected code while creation, we don't see this issue.
      3. Might be this caused this issue: https://github.com/appcelerator-modules/ti.cloud/commit/19977e7570cbf50a27a679d3711c026f15d8825f

      Expected Results:

      1. The classic app should launch without any application errors.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              kiguchi Kota Iguchi (Inactive)
              Reporter:
              lchoudhary Lokesh Choudhary
              Reviewer:
              Christopher Williams
            • Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Backbone Issue Sync

                • Titanium SDK/CLI <> Titanium Mobile
                  Synced with:
                  TIMOB-20289
                  Sync status:
                  ERROR
                  Last received:
                  Last sent:

                  Git Integration