Uploaded image for project: 'Titanium SDK/CLI'
  1. Titanium SDK/CLI
  2. TIMOB-19382

The ipa generated through iOS package does not install to device

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical
    • Resolution: Cannot Reproduce
    • Affects Version/s: Release 5.0.0
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Tooling
    • Environment:

      Mac OS: 10.10.4
      Ti SDK: 5.0.0.v20150819162821
      Ti CLI: 4.1.5
      Xcode 7b5
      Device: iPhone 6 (v9.0b4), iPhone 6Plus (v8.3)

      Description

      The ipa file does not install to device successfully when it generated through iOS packaging.

      This is a regression as the issue does not occur with 4.1.0.GA

      Steps to reproduce:
      1. Create a classic or alloy project using titanium cli or appc cli
      2. package the project "ti build -p iOS -T dist-appstore" or "ti build -p iOS -T dist-adhoc"
      3. Try to install the ipa obtained through package on a device. (when built for App Store, I exported it for ad-hoc deployment)

      Actual Result:
      The app does not install on the the device

      Expected Result:
      The packaged app should install to the device

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              cbarber Chris Barber
              Reporter:
              ssekhri Satyam Sekhri
            • Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Backbone Issue Sync

                • Titanium SDK/CLI <> Titanium Mobile
                  Synced with:
                  TIMOB-20264
                  Sync status:
                  ERROR
                  Last received:
                  Last sent:

                  Git Integration