Uploaded image for project: 'Titanium SDK/CLI'
  1. Titanium SDK/CLI
  2. TIMOB-17411

CLI: Windows 7 hangs on build during "Powershell" detection

    Details

    • Story Points:
      3
    • Sprint:
      2014 Sprint 15 Tooling, 2014 Sprint 17 Tooling, 2015 Sprint 06 Tooling, 2015 Sprint 08 Tooling

      Description

      When you try to perform a "ti build", the process 'node.exe' hangs (0% of CPU) forever. After hours of debugging (with 'node-inspector'), I discover an issue in the 'windows.js' module. Basically the 'spawn' executed (line 385) to detect the powershell, for odd reasons, never emits the 'close' event and so the process hangs. Skipping this detection, the build continue normally. I have described in more details the problem in the following post: http://developer.appcelerator.com/question/176303/titanium-studio-doesnt-works-anymore-after-330-release#answer-281192.

      Not sure why this happens, but I'm not the only one with this issue.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              skypanther Tim Poulsen
              Reporter:
              AGPX Gianluca Arcidiacono
              Reviewer:
              Tim Poulsen
              Tester:
              Ewan Harris
            • Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Backbone Issue Sync

                • Titanium SDK/CLI <> Titanium Mobile
                  Synced with:
                  TIMOB-19009
                  Sync status:
                  ERROR
                  Last received:
                  Last sent:

                  Git Source Code