Uploaded image for project: 'Titanium SDK/CLI'
  1. Titanium SDK/CLI
  2. TIMOB-17191

CLI: "ti build" command doesn't ask for project directory in Windows

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Medium
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: Release 3.3.0
    • Fix Version/s: Release 3.3.0, Release 3.4.0
    • Component/s: CLI
    • Environment:
    • Sprint:
      2014 Sprint 13 Tooling

      Description

      ti build command should prompt for project directory if the current directory doesn't contain the tiapp.xml file.
      In windows, Cursor blinks and waits indefinitely without any output message when we run "ti build -p android* command. (Please refer attachment win.png)

      Steps To Reproduce:

      1. Open the command prompt and navigate it to desktop as current directory. (make sure there is no tiapp.xml file in desktop)
      2. run ti build -p android

      Actual Result:

      Cursor will blinks and waits indefinitely.

      Expected Result:

      CLI should prompt with following message

       Where is the project directory?:  

      Note:
      cli.prompt = true is correctly set in titanium configuration.
      This is not a regression since it is reproducible in SDK 3.2.3 GA as well.
      Issue does not occur in Mac OSX (see attachment Mac.png)

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              cbarber Chris Barber
              Reporter:
              kvelummaylum Kajenthiran Velummaylum
              Reviewer:
              Tim Poulsen
            • Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Backbone Issue Sync

                • Titanium SDK/CLI <> Titanium Mobile
                  Synced with:
                  TIMOB-18876
                  Sync status:
                  ERROR
                  Last received:
                  Last sent:

                  Git Source Code