Uploaded image for project: 'Titanium SDK/CLI'
  1. Titanium SDK/CLI
  2. TIMOB-17165

Windows Hybrid: ti info fails when Windows Phone 8.1 is installed

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: High
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: Release 3.3.0
    • Fix Version/s: Release 3.3.0, Release 3.4.0
    • Component/s: Windows Hybrid
    • Environment:

      Windows 8.1
      Appcelerator Studio, build: 3.3.0.201406111952
      Titanium SDK, build: 3.3.0.v20140613161751
      Titanium CLI, build: 3.3.0-rc
      Alloy: 1.4.0-rc

    • Sprint:
      2014 Sprint 12 Tooling

      Description

      Description

      Running 'ti info' with Windows Phone 8.1 simulators installed will throw errors due to the simulator version being unsupported.

      Steps To Reproduce

      1. Install Windows Phone 8.1 simulators
      2. Run 'ti info'

      Expected Result

      Should list the installed emulators or display a message that they are not supported.

      Actual Result

      Throws an error instead.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              cbarber Chris Barber
              Reporter:
              sdowse Samuel Dowse
              Reviewer:
              Tim Poulsen
            • Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Backbone Issue Sync

                • Titanium SDK/CLI <> Titanium Mobile
                  Synced with:
                  TIMOB-18856
                  Sync status:
                  ERROR
                  Last received:
                  Last sent:

                  Git Integration