Uploaded image for project: 'Titanium SDK/CLI'
  1. Titanium SDK/CLI
  2. TIMOB-15800

Ubuntu: Found Missing Modules error on launching any default Mobile app

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: Release 3.2.0
    • Component/s: CLI
    • Environment:
    • Story Points:
      5
    • Sprint:
      2013 Sprint 24

      Description

      Steps Followed:

      1. Create a default mobile app.
      2. Launch the app on android device/emulator.

      Actual Result:
      Build fails and 'Modules could not be found' error displayed in Console log file.
      Please refer the attached log and console log file for further reference.

      Workaround

      We manually added the required modules folders from mobile SDK location into our Studio WorkSpace in the respective project's module folder.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              cbarber Chris Barber
              Reporter:
              schowbey Shreya Chowbey
            • Watchers:
              3 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Backbone Issue Sync

                • Titanium SDK/CLI <> Titanium Mobile
                  Synced with:
                  TIMOB-17890
                  Sync status:
                  ERROR
                  Last received:
                  Last sent:

                  Git Source Code