Uploaded image for project: 'Titanium SDK/CLI'
  1. Titanium SDK/CLI
  2. TIMOB-15741

iOS: Cannot launch iOS simulator with Xcode 5.1b4

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Component/s: CLI, iOS
    • Environment:

      Description

      Details: Cannot launch simulator using xcode 5.1beta4

      Steps to reproduce:
      0. Download Xcode 5.1beta4
      1. Create a Titanium project in either Studio or via CLI
      2. In the project, run the following build command:

      "/usr/local/bin/titanium" "--no-colors" "--no-progress-bars" "--no-prompt" "build" "--platform" "iphone" "--sdk" "3.2.0.v20131117001643" "--log-level" "trace" "--target" "simulator" "--device-family" "universal" "--ios-version" "7.1" "--sim-version" "7.1" "--device-id" "iPhone Retina (3.5 inch)" "--skip-js-minify"

      Actual: The app cannot be launched to simulator and the CLI returns: [ERROR] Project failed to build after 14s 561ms (see console.log for the trace logs).

      Expected: Should be able to install an app to simulator

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                srahim Sabil Rahim
                Reporter:
                wluu Wilson Luu (Inactive)
              • Watchers:
                2 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                  Backbone Issue Sync

                  • Titanium SDK/CLI <> Titanium Mobile
                    Synced with:
                    TIMOB-17842
                    Sync status:
                    ERROR
                    Last received:
                    Last sent:

                    Git Source Code