Uploaded image for project: 'Titanium SDK/CLI'
  1. Titanium SDK/CLI
  2. TIMOB-15504

Android: No Android SDKs were found under the specified SDK location

    Details

      Description

      Since an recent update my Android dev environment has stopped working.

      Even though I have all the pre-requisite SDK versions installed (and have had for a while) and the locations set in the Studio prefs, I'm getting the message :

      "[Android SDK Home] No Android SDKs were found under the specified SDK location"

      I've tried re-installing android and the SDKs again to no avail.

      Others are having the issue too, but I can't seem to resolve this. Any ideas what's happened?

      https://developer.appcelerator.com/question/158387/since-studio-320---its-not-finding-my-android-sdk

      http://developer.appcelerator.com/question/158401/android-sdk

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              cbarber Chris Barber
              Reporter:
              kosso kosso
            • Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Backbone Issue Sync

                • Titanium SDK/CLI <> Titanium Mobile
                  Synced with:
                  TIMOB-17660
                  Sync status:
                  ERROR
                  Last received:
                  Last sent:

                  Git Integration