Uploaded image for project: 'Titanium SDK/CLI'
  1. Titanium SDK/CLI
  2. TIMOB-14879

Android: webview loading spinning indicator is not shown setting/not setting a backgroundColor

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Open
    • Priority: Low
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: Release 3.1.2
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Android
    • Labels:
    • Environment:

      Description

      This is not a regression. Since the issue occurs in 3.1.1GA also.

      Opening a PDF inside a webView, a loading indicator should be shown before the PDF is displayed.

      var win = Ti.UI.createWindow({
          title:'test'
      });
       
      var data=[{title:'open pdf!'}];
       
      var tw = Ti.UI.createTableView({
          data:data
      });
       
       
      tw.addEventListener('click', function(e){
          var webview = Titanium.UI.createWebView({
              backgroundColor:'white',
              url:'http://www.appcelerator.com/assets/The_iPad_App_Wave.pdf'});
          var win2 = Titanium.UI.createWindow();
          win2.add(webview);
          win2.open({modal:true});
      });
       
       
      win.add(tw);
       
      win.open();
      

      Expected Result: Spinning indicator must be shown.

      Actual Result: No spinning indicator is shown.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              pagarwal Priya Agarwal
            • Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:

                Backbone Issue Sync

                • Titanium SDK/CLI <> Titanium Mobile
                  Synced with:
                  TIMOB-17207
                  Sync status:
                  ERROR
                  Last received:
                  Last sent:

                  Git Source Code