Uploaded image for project: 'Titanium SDK/CLI'
  1. Titanium SDK/CLI
  2. TIMOB-14191

Code Processor: Error messages from alloy recompile are not being displayed in studio

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Low
    • Resolution: Won't Fix
    • Affects Version/s: Release 3.1.1
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Code Processor
    • Environment:

      Titanium SDK 3.1.1.v20130611153550
      Appcelerator Studio 3.1.1.201306101955
      Code Processor 1.0.1-cr4
      Alloy 1.1.3-cr
      Node 0.8.22

      Description

      Problem description

      There might be some scenarios when Alloy is not able to compile for some user error - see sample.

      These error messages are not being transmitted to studio

      Steps to reproduce

      1. Run the sample code reported here (notice the <All> tag instead of <Alloy> at the beginning)

      index.xml

      <All>
      	<Window class="container">
      		<Button>Create User</Button>
      	</Window>
      </Alloy>
      

      2. Run the code processor
      Result: 'Code processor has encountered a problem. No output received.' error popup message is displayed.
      3. Click on the 'details'.
      Result: 'No output received' error message is displayed again and duplicated.

      The alloy error messages should be displayed in studio

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              pinnamuri Praveen Innamuri (Inactive)
              Reporter:
              fcasali Federico Casali
            • Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Backbone Issue Sync

                • Titanium SDK/CLI <> Titanium Mobile
                  Synced with:
                  TIMOB-16714
                  Sync status:
                  ERROR
                  Last received:
                  Last sent:

                  Git Integration