Uploaded image for project: 'Titanium SDK/CLI'
  1. Titanium SDK/CLI
  2. TIMOB-13484

CLI: App doesn't automatically run on Android device if also the emulator is open

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Medium
    • Resolution: Cannot Reproduce
    • Affects Version/s: Release 3.0.2, Release 3.1.0
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Android, Tooling
    • Environment:

      CLI versions 3.0.24 and 3.1.0-cr
      TiSDK 3.1.0.v20130405170202
      Appcelerator Studio 3.1.0.201304052347
      Titanium Studio 3.1.0.201304051530
      Android OS

      Description

      Problem description

      When building for Android Device with also the Android emulator open, the App does not automatically run on device

      Steps to reproduce

      1. Connect an Android device, create a default new project and build for Android simulator
      2. Build for Android real device (both from Studio and CLI)
      3. Close the Android simulator and build again for device (from terminal or from Studio)

      Result:
      1. App build and automatically run as expected on the simulator
      2. App build and is actually correctly installed on the real device. However, the App it's not starting up automatically on device. A misleading bad error message is displayed on the console log, see Jira TIMOB-13483 for details.
      3. App is built and automatically run on device

      Note

      This behavior is reproducible using CLI 3.0.24 and 3.1.0-cr, or when building from Studio 3.1.X versions.
      Using Studio 3.0.2 GA, the App is not supposed to start automatically on device, however in that case, the

      '[INFO] Application installed. Launch from drawer on Home Screen'

      info is displayed in Console.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                cbarber Chris Barber
                Reporter:
                fcasali Federico Casali
              • Watchers:
                1 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                  Backbone Issue Sync

                  • Titanium SDK/CLI <> Titanium Mobile
                    Synced with:
                    TIMOB-16183
                    Sync status:
                    ERROR
                    Last received:
                    Last sent:

                    Git Source Code