Uploaded image for project: 'Titanium SDK/CLI'
  1. Titanium SDK/CLI
  2. TIMOB-13113

Ti.Platform.name and osname ='android' for iPhone simulator under certain circumstances

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Medium
    • Resolution: Invalid
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Android, CLI
    • Environment:

      Titanium Studio, build: 3.0.2.201302191606 SDK 3.0.2GA, Mac with Xcode 4.6.1

      Description

      This one appears straight voodoo but please check it out.....
      I am developing my app for iPhone & Android. I often use the iOS simulator while having an Android phone connected to my Mac by USB. Here are the steps to reproduce:

      1. build for the iPhone simulator
      2. build for the USB connected Android phone
      3. running the iPhone simulator I clearly see Ti.Platform.name='android', as well as osname, which of course easily crashes my app on the simulator

      This must be a brand new bug in the Studio/SDK since I have been developing like this for a few months now, and only recently seeing this weird behavior.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              msamah Ashraf Abu (Inactive)
              Reporter:
              dcassenti Davide Cassenti
            • Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Backbone Issue Sync

                • Titanium SDK/CLI <> Titanium Mobile
                  Synced with:
                  TIMOB-15932
                  Sync status:
                  ERROR
                  Last received:
                  Last sent:

                  Git Integration