Uploaded image for project: 'Titanium SDK/CLI'
  1. Titanium SDK/CLI
  2. TIMOB-13077

CLI: ti config - setting cli.quiet via "ti config cli.quiet true" returns success but does not change the setting

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Low
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: Release 3.0.2, Release 3.1.0
    • Component/s: CLI
    • Labels:
    • Environment:

      SDK: 3.0.2.GA
      SDK: 3.1.0.v20130314120115
      Titanium Studio, build: 3.0.2.201302191606
      CLI: 3.0.24
      CLI: 3.0.25

      Description

      If a user goes through the advanced config setup "ti setup -a", they are not prompted for the "quiet" setting. If the user attempts to set the value using "ti config cli.quiet true" then a success message is returned, but the setting is not made. This leaves the only option for setting cli.quiet is to pass in the flag with each command.

      This is not a regression, occurs with 3.0.24 and 3.0.25

      Steps to reproduce:
      1) Check setting of cli.quiet with "ti config"
      2) Attempt to set with "ti config cli.quiet true"
      3) Verify setting with "ti config"

      Result:
      Output:
      emerrimanMBP:droidIos emerriman$ ti config cli.quiet true
      cli.quiet saved

      The setting remains "false"

      Expected:
      The value is "true"

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              cbarber Chris Barber
              Reporter:
              emerriman Eric Merriman
              Reviewer:
              Bryan Hughes
            • Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Backbone Issue Sync

                • Titanium SDK/CLI <> Titanium Mobile
                  Synced with:
                  TIMOB-15905
                  Sync status:
                  ERROR
                  Last received:
                  Last sent:

                  Git Integration