Uploaded image for project: 'Titanium SDK/CLI'
  1. Titanium SDK/CLI
  2. TIMOB-12794

Android: Cannot run Debug on Android with both the Android emulator open and device connected

    Details

      Description

      Problem description

      Issues running an App in Debug mode (either on device or on emulator) on Android, when the Android emulator is open and a device connected.

      Steps to reproduce
      • Have an Android device connected and recognized
      • Create a project in Studio and run in Debug mode on either the device or in the Android emulator (Studio allows to choose the target)

      Result: App is being installed and it runs, but eventually remains stuck at the splashscreen.

      Error log:

      [INFO] Application installed. Launch from drawer on Home Screen
      [INFO] Forwarding host port 9419 to device for debugging.
      [ERROR] Exception occured while building Android project:
      [ERROR] Traceback (most recent call last):
      [ERROR]   File "/Users/fcasali/Library/Application Support/Titanium/mobilesdk/osx/3.0.3.v20130219140159/android/builder.py", line 2412, in <module>
      [ERROR]     builder.build_and_run(True, avd_id, device_args=device_args, debugger_host=debugger_host)
      [ERROR]   File "/Users/fcasali/Library/Application Support/Titanium/mobilesdk/osx/3.0.3.v20130219140159/android/builder.py", line 2246, in build_and_run
      [ERROR]     self.sdk.run_adb(['forward', forwardPort, forwardPort])
      [ERROR]   File "/Users/fcasali/Library/Application Support/Titanium/mobilesdk/osx/3.0.3.v20130219140159/android/androidsdk.py", line 290, in run_adb
      [ERROR]     raise Exception(err)
      [ERROR] Exception: error: more than one device and emulator
      [ERROR] 
      [ERROR] Application Installer abnormal process termination. Process exit value was 1
      

      1. Remove the device and run in Debug mode on emulator
      Result: App runs in Debug mode as expected
      2. Close the emulator and connect an Android device. Run in Debug mode.
      Result: App runs in Debug mode as expected

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                cbarber Chris Barber
                Reporter:
                fcasali Federico Casali
              • Watchers:
                5 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                  Backbone Issue Sync

                  • Backbone Issue Sync is enabled for your project, but we do not have any synchronization info for this issue.

                    Git Integration