Uploaded image for project: 'Titanium SDK/CLI'
  1. Titanium SDK/CLI
  2. TIMOB-12652

iOS: Customized Default.png isn't taken into account when installing on physical device

    Details

      Description

      There is a problem with Ti SDK 3.0.0.GA when we customize Default.png (/Resources/iphone) and install the app on device.
      Default.png isnt taken into account during compilation.

      First
      1. I created an iPhone app
      2. I compiled it in the simulator
      3. I installed it on my iPhone through iTunes (normal process)
      Everything seemed ok.

      Then

      1. I created custom Default.png (in Resources/iphone folder). I also customized (to be sure where the problem apply)
      Default@2x.png
      Default-568h@2x.png
      Default-Landscape.png
      Default-Portrait.png
      appicon.png

      2. I compiled it in the simulator -> ok -> Default.png & so on are taken into account
      3. I installed it on my iPhone through iTunes but Default.png is not taken into account. Default.png from Titanium is taken instead.

      It is possible to check this in Project folder/build/iphone/build/Debug-iphoneos/ProjectName/ where Default.png from Titanium (instead of mine) can be seen.
      Other Customized images (Default@2x.png etc) are present and ok.
      The problem apply only to Default.png

      Also

      To be sure, i also:
      1. created a new app
      2. customized all images in /Resources/iphone before launching it in simulator
      3. built app on simulator -> ok
      4. built app to install on device and Default.png isnt taken into account

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                ingo Ingo Muschenetz
                Reporter:
                jsgalloo Jean-Sébastien GALLOO
              • Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                  Backbone Issue Sync

                  • Titanium SDK/CLI <> Titanium Mobile
                    Synced with:
                    TIMOB-15594
                    Sync status:
                    ERROR
                    Last received:
                    Last sent:

                    Git Source Code