Uploaded image for project: 'Titanium SDK/CLI'
  1. Titanium SDK/CLI
  2. TIMOB-12587

CLI:Module created through CLI give error while building.

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Low
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: Release 3.0.2
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: CLI
    • Environment:

      Titanium SDK: 3.0.2.v20130201161712
      Titanium  Studio:3.0.2.201301251115
      CLI version : 3.0.24
      OS : OS X 10.8

      Description

      This is not a regression.It exists on 3.0.0.GA as well.

      Steps to reproduce:
      1. Create a module using CLI(iOS or android)
      2. Go into the created module directory and build it using 'ant' command.

      Expected result:
      2. It should build the module

      Actual result:
      2. It gives the error
      "Buildfile: build.xml does not exist!
      Build failed".

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                cbarber Chris Barber
                Reporter:
                sbhadauria Shyam Bhadauria
              • Watchers:
                1 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                  Backbone Issue Sync

                  • Titanium SDK/CLI <> Titanium Mobile
                    Synced with:
                    TIMOB-15542
                    Sync status:
                    ERROR
                    Last received:
                    Last sent:

                    Git Integration