Uploaded image for project: 'Titanium SDK/CLI'
  1. Titanium SDK/CLI
  2. TIMOB-10804

iOS: Animation: setting location via percentages is not working correctly on iOS

    Details

      Description

      1. Run the attached project (test.zip) on Android. Observe the position of the Alloy logo, the top of the logo aligns with the red line.
      2. Run the attached project on iOS. Observe the position of the Alloy logo, the center of the logo aligns with the red line.
      EXPECTED BEHAVIOR: the logo should animate in from the top of the screen to where the top of the logo is half way down the screen (50% where the blue line is) and then should bounce back to where the top of the logo is one third of the way down the screen (33% where the red line is).
      ACTUAL BEHAVIOR: Android performs correctly. It looks to me like iOS is animating and positioning the logo based on the centerpoint instead of the top.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              vduggal Vishal Duggal (Inactive)
              Reporter:
              corthlieb Carl Orthlieb
            • Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Backbone Issue Sync

                • Titanium SDK/CLI <> Titanium Mobile
                  Synced with:
                  TIMOB-14170
                  Sync status:
                  ERROR
                  Last received:
                  Last sent:

                  Git Integration