Uploaded image for project: 'Appcelerator CLI'
  1. Appcelerator CLI
  2. CLI-972

proxyServer not working when building for the first time on CLI

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: CLI Release 7.0.2
    • Component/s: None
    • Environment:

      Mac OSX 10.11.3
      Appc 5.2.0

    • Customer Priority:
      Immediate
    • Story Points:
      5
    • Sprint:
      2017 Sprint 17 Tooling, 2017 Sprint 18 Tooling, 2017 Sprint 19 Tooling, 2017 Sprint 20 Tooling, 2017 Sprint 21 Tooling, 2017 Sprint 22 Tooling, 2017 Sprint 23 Tooling, 2017 Sprint 24 Tooling, 2017 Sprint 25 Tooling, 2017 Sprint 26 Tooling, 2018 Sprint 01 Tooling, 2018 Sprint 02 Tooling

      Description

      This issue happens when the proxyServer property is set in CLI (appc config set proxyServer "http://myproxy.local").

      If I try to login to platform (appc login) it works well, as it correctly performs the http connection to Appcelerator servers.

      BUT, once I try to build my app to a destination (being simulator or device) it fails with the following error: You are offline but this is the first time you are building this application with this configuration. You must be online once with this build configuration and then you can do subsequent builds offline.

      Off course, this issue doesn't happen when I have the opportunity to connect without a proxy (hence without the proxyServer property set).

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                fmiao Feon Sua Xin Miao
                Reporter:
                balanza emanuele de cupis
              • Watchers:
                5 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                  Git Source Code