Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: CLI Release 7.0.8
    • Component/s: CLI
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Appcelerator CLI

    • Customer Priority:
      Immediate
    • Customer Labels:
    • Story Points:
      1
    • Sprint:
      2018 Sprint 19 Tooling

      Description

      I run this following command in appcelerator CLI:

      appc login --no-prompt --username user@mail.com --password passcode
      

      Expected behavior:

      I expect: to get an error (a non-0 return value)
      

      But I'm getting this from CLI:

      Appcelerator Command-Line Interface, version 7.0.2
      Copyright (c) 2014-2018, Appcelerator, Inc. All Rights Reserved.
       
      login failed, please try again
       
      Appcelerator Login required to continue ...
       
      ? Appcelerator ID:
      

      I did not get return any error code.
      Instead, CLI prompts me to get logged in once again.
      Though I did check it in 7.0.6, I have got same results.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                fmiao Feon Sua Xin Miao
                Reporter:
                rislam Riduanul Islam
              • Watchers:
                5 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                  Git Source Code