Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: High High
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: Aptana Studio 3.0.3
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: editor
    • Environment:

      Windows Vista

      Description

      See attachment for example of how it breaks (the whole file, or sometimes just big chunks of code, will turn white). Often the highlighting breaks when adding variables in a string.

      Ex

      echo 'lorem ipsum '.$var.' some more text';

      From what I've noticed (but I can't seem to reproduce this deliberately) this will usually happen when I add a variable AFTER have written out the whole string and then add the single quotes to escape and add a variable. More often than not I have to reopen the file for it to get back to normal.

      1. Capture.JPG
        19 kB
      2. Capture.JPG
        49 kB

        Issue Links

          Activity

          Hide
          Seb added a comment -

          This was a few days ago so my memory is a little foggy but from what I can recall I was replacing the "Submit" value with a label to allow for the translation of the app. When I do this step in a file I usually copy paste the <?=$label['']?> bit of code in the various places (and change the index label afterward). I hope that helps!

          Show
          Seb added a comment - This was a few days ago so my memory is a little foggy but from what I can recall I was replacing the "Submit" value with a label to allow for the translation of the app. When I do this step in a file I usually copy paste the <?=$label [''] ?> bit of code in the various places (and change the index label afterward). I hope that helps!
          Hide
          Max Stepanov added a comment -

          Please retest with 3.0.5

          Show
          Max Stepanov added a comment - Please retest with 3.0.5
          Hide
          Ingo Muschenetz added a comment -

          Thank you for your patience. Please test the fix. Update to the beta branch (see http://preview.appcelerator.com/studio/ for details, choosing the "beta" stream for Aptana Studio 3.0.5) and let us know if it does (or does not) fix the problem ASAP.

          Show
          Ingo Muschenetz added a comment - Thank you for your patience. Please test the fix. Update to the beta branch (see http://preview.appcelerator.com/studio/ for details, choosing the "beta" stream for Aptana Studio 3.0.5) and let us know if it does (or does not) fix the problem ASAP.
          Hide
          Seb added a comment -

          Sorry for taking so long, I didn't get the email notification because it wasn't being sent to an old email and the forwarding seems to have been turned off (grr!). I installed 3.0.5 and will work with it today, hopefully I will be able to give you an answer soon.

          Show
          Seb added a comment - Sorry for taking so long, I didn't get the email notification because it wasn't being sent to an old email and the forwarding seems to have been turned off (grr!). I installed 3.0.5 and will work with it today, hopefully I will be able to give you an answer soon.
          Hide
          Joel Witt (Inactive) added a comment -

          Aptana Studio 3, build: 3.0.5.201109231936
          Ubuntu 10.10

          Duplicate of APSTUD-3354. Closing : no reproduction sequence.

          Show
          Joel Witt (Inactive) added a comment - Aptana Studio 3, build: 3.0.5.201109231936 Ubuntu 10.10 Duplicate of APSTUD-3354 . Closing : no reproduction sequence.

            People

            • Assignee:
              Max Stepanov
              Reporter:
              Seb
            • Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Development