Uploaded image for project: 'Alloy'
  1. Alloy
  2. ALOY-1606

Android: Debugger not hitting breakpoints on Windows

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: High
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: CLI Release 7.0.3
    • Component/s: None
    • Labels:
      None
    • Environment:
    • Story Points:
      5

      Description

      Breakpoints are not being hit when using the debugger and when trying to debug to device the following error is shown:

      [WARN] :   TiApplication: (main) [57,57] Registering module with name already in use.
      [WARN] :   JSDebugger: (main) [20,77] Debugger listening on ws://127.0.0.1:56603/07e088ff-53f1-476c-a9a2-58a8cd6016b0
      [WARN] :   JSDebugger: (main) [0,77] To connect Chrome DevTools, open Chrome to chrome-devtools://devtools/bundled/inspector.html?experiments=true&v8only=true&ws=127.0.0.1:56603/07e088ff-53f1-476c-a9a2-58a8cd6016b0
      [WARN] :   JSDebugger: (main) [0,77] Waiting for debugger to connect for next 60 seconds...
      [ERROR] :  JSDebugger: (WebsocketSelector1939) [2,79] Error with websocket server
      [ERROR] :  JSDebugger: java.net.BindException: Address already in use
      [ERROR] :  JSDebugger:     at sun.nio.ch.Net.bind0(Native Method)
      [ERROR] :  JSDebugger:     at sun.nio.ch.Net.bind(Net.java:442)
      [ERROR] :  JSDebugger:     at sun.nio.ch.Net.bind(Net.java:434)
      [ERROR] :  JSDebugger:     at sun.nio.ch.ServerSocketChannelImpl.bind(ServerSocketChannelImpl.java:224)
      [ERROR] :  JSDebugger:     at sun.nio.ch.ServerSocketAdaptor.bind(ServerSocketAdaptor.java:74)
      [ERROR] :  JSDebugger:     at sun.nio.ch.ServerSocketAdaptor.bind(ServerSocketAdaptor.java:67)
      [ERROR] :  JSDebugger:     at org.java_websocket.server.WebSocketServer.run(WebSocketServer.java:296)
      [ERROR] :  JSDebugger:     at java.lang.Thread.run(Thread.java:764)
      

      Test steps:
      + Create an alloy project with all modules enabled
      + go to app/controllers/app.js
      + Set breakpoints on line 2 and 5
      + Press the debug button from the selection menu
      + Run the program to an emulator
      + When program launches breakpoints are not hit and user is able to click "Hello world" without the break point getting hit
      + Now debug the application for a device
      + Studio shows the above error

      Expected result:
      Debugger should be able to hit breakpoints and no error should be shown when debugging to device

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              fmiao Feon Sua Xin Miao
              Reporter:
              smohammed Samir Mohammed
              Reviewer:
              Ewan Harris
            • Watchers:
              9 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Backbone Issue Sync

                • Backbone Issue Sync is enabled for your project, but we do not have any synchronization info for this issue.

                  Git Source Code