Uploaded image for project: 'Alloy'
  1. Alloy
  2. ALOY-1596

Mobileweb assets copied on alloy new

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Medium
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: Alloy 1.10.9
    • Fix Version/s: CLI Release 7.0.2
    • Component/s: Samples & Templates
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Alloy 1.10.10

    • Story Points:
      3
    • Sprint:
      2017 Sprint 26 Tooling, 2018 Sprint 01 Tooling

      Description

      Description

      Similar to ALOY-1322, mobileweb assets are still being copied when creating a new alloy app.
      There's a lot more mentions of mobileweb in the test suite than blackberry I believe so not sure simple this would be, is it actually more involved that just removing the platform/mobileweb folder? Feon Sua Xin Miao any recommendations?

      Steps to reproduce
      1. appc new -t titanium -n mwassets --id com.foo
      2. ls mwassets/app/assets/
      Actual

      mobileweb assets are there

      Expected

      No mobileweb assets

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              eharris Ewan Harris
              Reporter:
              eharris Ewan Harris
              Reviewer:
              Feon Sua Xin Miao
            • Watchers:
              3 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Backbone Issue Sync

                • Backbone Issue Sync is enabled for your project, but we do not have any synchronization info for this issue.

                  Git Source Code