Uploaded image for project: 'Appcelerator - INBOX'
  1. Appcelerator - INBOX
  2. AC-6100

[Android] Webview not working properly on rendering the youtube.

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Resolution: Not Our Bug
    • Affects Version/s: None
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Ti SDK 7.5.0GA and 7.4.0.GA.
      CLI 7.0.6
      Mac OS Mojave.
      Android 9.0.0, 6.0.1(Redmi Note 3, Google pixel, Google Pixel XL, MotoG).

      Description

      When rendering the youtube video and changing the orientation sometimes the video is showing a blank black screen but the video is playing in the background.
      Please find the attachment.

      *Code Snippet:
      index.xml*
      <Alloy>
      <Window class="container">
      <WebView id="label" url="https://www.youtube.com/watch?v=o-_u9dubZp4&list=PL9MeVsU0uG64RMlPf71OHsRyJWyAXnZ-l"></WebView>
      </Window>
      </Alloy>

      index.js
      $.index.open();

      index.tss
      ".container":

      { backgroundColor:"white" }

      "Label":

      { width: Ti.UI.SIZE, height: Ti.UI.SIZE, color: "#000" }

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                shossain Shak Hossain
                Reporter:
                shumne shumne
              • Watchers:
                4 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                  Git Source Code