Uploaded image for project: 'Appcelerator - INBOX'
  1. Appcelerator - INBOX
  2. AC-4577

InitialPlaybackTime of videoPlayer not working on IOS

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Resolution: Invalid
    • Affects Version/s: Appcelerator Studio 4.5.0
    • Component/s: Alloy
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Description

      The initialPlaybackTime property of video player does on IOS not work consistently.
      Instead of starting from this time, it always starts from the beginning
      The issue does not occur on Android.

      Steps to Reproduce:
      1. Create a project with code below and install it on iOS device

      Index.xml
      <Alloy>
          <Window id="index" title="Video View Demo" backgroundColor="#fff">
              <VideoPlayer id="videoPlayer" ns="Ti.Media" top="30" url="http://0.s3.envato.com/h264-video-previews/80fad324-9db4-11e3-bf3d-0050569255a8/490527.mp4"
                           height="300" width="300" initialPlaybackTime="20000"></VideoPlayer>
          </Window>
      </Alloy>
      Index.js
      $.index.open();
      2. Run project

      Actual Result
      ===========
      The video plays from the beginning

      Expected Result:
      =============
      The video should start to play from 20 seconds.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              shossain Shak Hossain
              Reporter:
              jevang Juan Evangelista
            • Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Git Source Code